Parenclub

Steeds in voor nieuwe ervaringen zorgt dat de spanning blijft.
De echtgenoot en Cato trekken vanavond richting parenclub.

Eerste overwinning: een avond uit in lingerie…
Maar het valt wel mee gezien iedereen natuurlijk in lingerie is.
Beneden is het eigenlijk zoals in ieder gewoon danscafé, gezellig iets drinken, dansen en mensen ontmoeten.

Na een tijdje gaan de echtgenoot en ik naar boven.
Daar is het volop actie. De geluiden die uit de verschillende kamers komen lijken zo uit een pornofilm te komen! Naar mijn inziens hijgen en kreunen de vrouwen iets te fel om nog geloofwaardig over te komen. Dit zegt me dus niets! Ik die zo gek ben van vrijen kick hier volledig op af… Het lijkt allemaal niet echt. Gemaakt genot. Ik ben ook echt niet genoeg op mijn gemak om zelf actief deel te nemen aan de seksspellen.

Na een bijzondere maar toch gezellige avond gaan de echtgenoot en ik naar huis. We genieten samen van heerlijke seks met enkel ons twee. Het orgasme bij mijn echtgenoot is en blijft het allerbeste!

7 opmerkingen:

selma zei

Ik denk te weten wat je bedoelt. Als man is het ook niet evident om naar dat opgefokte gedoe te gaan. Hoe meer de mensen overacten, des te meer je je
Maar de ervaring maakt het wel boeiend. Heb me alvast ingeschreven via http://www.parenclub.org en misschien durf ik de stap wel 's zetten om 's met een andere partner genot te delen. tot later!

Vrouw & Erotiek zei

Zo voel ik het ook aan. Een beetje te gemaakt. Alles moet nu precies voor veel mensen in overdrive.
Dat is mijn inzien niet nodig.
Zelf geniet ik ook het meest van de liefde en sex met de geliefde gewoon met zijn tweetjes. Ve

Anoniem zei

ik en mijn man zijn nu 3 keer naar een parenclub geweest en we hebben hele goede ervaringen. niemand is opdringerig en wel heel gezellig en heel lief ,heb 2 keer wat met een vruw mogen vrijen wat ik als vrouw zelf ontzettnd fijn vond ,iedereen hield er rekening mee dat je nog niet veel ervaring met het swingen hebt. een man heeft ook wat gevoeld bij mij ,zover als ik zelf aangaf wat ik wouw , dus alles hel relaxt en met heel veel respect naar de ander dat is mijn ervaring tot nu toe, wil zo snel mogelijk weer terug , hmmmmm heerlijk.

Unknown zei

Dat is ook zo, thuis is het het lekkerst ook als je met koppels sex hebt,....club is voor ons uitgaan,.....en af en toe laten we ons verleiden,......en is het wel lekker en leuk,......maar thuis met Big,.....dat blijft de topper :-)

stefan zei

wat moet je doen als man dat je uw vrouw en kinderen graag ziet en niet wil kwetsen,maar toch al jaren tegen mijn natuur geen sex heb gehad met een andere vrouw.
Ik weet 100% zeker dat ik mijn partner niet kan overtuigen om naar een parenclub of ander koppel te gaan . Dus ik heb weinig keus dan braafkes thuis te blijven. Tenzij er ergens een vrouw is die als vriendin met mij af en toe iets leuk wil doen eventueel met anderen ook en die kan zwijgen!
veel plezier iedereen

stefan zei

Misschien zou het wel leuk vinden een andere vrouw er eens bij! Maar als ik dat vraag krijg ik nog niet echt een antwoord.

Herry Johnson zei

Elite Paren is niet zomaar een online parenclub, maar een spannende nieuwe manier om met de leukste, interessantste en mooiste mensen in contact te komen. Of je nu op zoek bent naar een discrete website waar je op een veilige manier aan partnerruil kunt doen, of waar je koppel zoekt koppel, of koppel zoekt man kan vinden, of dat je eens wilt ervaren wat swingers voor elkaar doen als het licht uitgaat, Elite Paren is de ideale plaats om op een discrete en volledig anonieme manier je stoutste fantasieën waar te maken, of om gewoon een spannend afspraakje te vinden, als je dat liever hebt.
Om dit te kunnen doen, biedt Elite Paren een online platform waar mensen gesprekken met andere bezoekers kunnen voeren, Parenclubs, via mail, skype, chat en videochat. Discretie is hierbij gegarandeerd, aangezien je altijd de keuze krijgt om anoniem te blijven, maar ook om jezelf te onthullen, als je dat spannend vindt. Om te beginnen zal je profielfoto enkel getoond worden wanneer je een verzoek om contact te maken goedkeurt, en niet eerder. Op deze manier kan je altijd bepalen wie weetdat je online bent, en wie niet.