Een nat orgasme

De echtgenoot spreekt er al een tijdje van, vrouwen die ejaculeren of spuitend klaarkomen. Eigenlijk kende ik het niet eens. Na wat informatie en filmpjes op internet begreep ik nog steeds niet dat het zou kunnen dat een vrouw zo kon klaarkomen. Ik had eerder het idee dat de vloeistof die vrijkomt urine zou zijn. Maar zoals gewoonlijk willen we het allemaal wel weer eens proberen.

De echtgenoot kwam aandraven met allerlei instructies die hij op internet gevonden had. Wat een handleidingen om tot een orgasme te komen zeg!
Volgens de instructies kan iedere vrouw ejaculeren gezien het via dezelfde weg als urine komt.

Tijdens het vrijen begint de echtgenoot aan zijn niet zo makkelijke taak, zijn vrouw voor de eerste maal laten spuiten. Om tot een ejaculatie te komen moet je de G-plek krachtig stimuleren, dit geeft in het begin echter geen fijn gevoel omdat het een druk op de blaas geeft alsof je moet plassen. Het is belangrijk dat ik me totaal ontspan. De echtgenoot stopt 2 vingers in mijn vagina en duwt tegen de G-plek. Het zijn korte en krachtige stootjes. Na een tijdje voel ik spanning in mijn onderbuik. De echtgenoot zet kracht en snelheid bij. Ik probeer mijn lichaam zo goed mogelijk te ontspannen. Ik voel een orgasme opkomen.

Mijn lichaam spant zich op, het orgasme breekt door en ik laat mezelf helemaal los. Het orgasme is heel intens en duurt relatief lang. Ik voel een warme vloeistof tussen mijn benen. De echtgenoot heeft me zonet mijn allereerste ejaculatie gegeven! Het is echter niet zoals in een pornofilm, daar spuiten de vrouwen meters ver heel veel vloeistof. Bij mij beperkt het vocht zich enkele theelepeltjes en het loopt uit de vagina tot in de liezen. Wie weet als we blijven oefenen spuit ik ooit ook tot tegen de kleerkast!

Het is een heel ander orgasme dan klitoraal of vaginaal. Heel intens en fijn.

Geen opmerkingen: